lauantai 24. marraskuuta 2018

Tänään Gimme Danger -dokkari Teemalla, tässä valokuviani Iggystä vuosilta 1987-2016

" Ei faaraoillakaan ei ole paitaa ", vastaa Iggy Pop vaatimattomana ja ironsena keikka-asuunsa liittyneeseen kysymykseen. Tämän Jim Jarmuschin dokkarin Gimme Danger näin syssyllä 2016 Rakkautta ja anarkiaa -festareilla.

Ensimmäistä kertaa kuvasin Iggyä Provinssissa 1987 filmille kaaoksessa, mutavellissä, pakanallisessa hurmostilassa jossa bakkantit oli valmiina repimään kaiken kappaleiksi... Oikeasti. Gimme danger nimenä on hieno piisille ja dokumentille, koska siinä tulee kiteytettynä mitä tapahtuu Iggyn ja yleisön välillä.

Se on huikea, erinomainen, myös taiteellisesti, kuvituskuviin ja videoihin on paneuduttu myös ironian tasolla. Fiilistelyä kun Gimme danger näytetään tv:ssä ekaa kertaa Yle Teemalla, missäs muualla. Valokuvissa Iggy on soolona Flow'ssa Helsingissä 2016. Historian havinaa & kourallinen (t sydän täynnä) napalmia: Iggy & Stooges kaootista, kuvahavaintoja ja Stendhalin & Tukholman syndroomaa. Ja väärinkuultuja sanoja. Mutta yleisön sähköistämisessä Iggy on ainutlaatuinen, ironinen ja täynnä materiaa / sähköä / määrittelemätöntä ja uniikkia ainesta x . Tukholmassa 2012 Gröna Lundin huvipuistossa, samoin vuonna 2002. Jäähalli 1991.

Iggy & the Stooges fiilistelyä kera Gimme danger -dokkarin (näin Rakkautta ja anarkiaa -festareilla?) tässä ennen Night Visions festarin leffaistuntoja. Ironisen ja ikonisen sinkun I got nothing / cock in my pocket teksti Last ever live show 1974 ei ihan pitäny paikkansa, näin Stoogesit 2000-luvulla + 2000-luvulla, Saunassa Tre, Lontoossa

Today we are watching Gimme danger from finnish tv at Yle Teema, culture channel and before that in web Yle Areena and this while Day is dedicated to Iggy. Here's My photography of Iggy on years 1987 - 2016 in Festivals, amusement Parks, clubs... There wasn´t able to photograph in ice hall in 1991 and 2007?

Tänään Gimme Danger -dokkari Teemalla, tässä valokuviani Iggystä vuosilta 1987-2016: Iggy, Iggy & the Stooges Gröna Lundissa, Iggy and the Stooges, Iggy and the Stooges Gröna Lundissa, Iggy Pop at Flow Festival, Iggy Pop, Gröna Lund, Flow Festival.Iggyn Flow-kuviani Flickrissäni:
Iggy Pop at Flow


 Asiaan hyvinkin liittyiviä klippejä:


Asiaan hyvinkin liittyiviä tviittejä:
Henkilön Satu Ylävaara (@satuylavaaraphotography) jakama julkaisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti