torstai 7. kesäkuuta 2018

Hollywood Vampires villitti Gröna Lundissa

Hollywood Vampires wild in Gröna Lund, Stockholm, sweet sweet swEden 7.6.2018. Tämä keikka oli vielä parempi kuin vuonna 2015! Johnny Deppiä olen ihaillut näyttelijänä 80-luvulta lähtien. Niin ikkään olen Alice Cooperin keikoilla käynyt neljänä vuosikymmenenä. Ainaki.  Alkumusiiikkina oli kaunis bossanova: Bela Lugosi´s dead.

Koskettavimmillaan oltiin I´m eighteen ja Heroes piisien kanssa - Hansa-studillahan olivat vierailleet äskettäin. Niin moni hollywoodilainen vampyyri siirty 27 klubiin - siis kuoli nuorena. Siitä ironinen bändi nimi Hollywood Vampires - morbidi, hellä, kauhuromanttinen ja näpsäkkä. 70-luvulla hollywoodlissa rocktähdet elivät kuin vampyyrit, nukkuivat päivät, ja elivät yöt kuin vampyyrit - nuorten neitsyeitten verellä. Juhlien. Kuten My Dead drunk friends -viisussa:

"We drink and we fight
And we fight and we puke
And we puke and we fight and we drink"   oikeassa [veren] oksentelussa ei ole niin hauskaa. Kuka sellaista jaksaa katsoa, kuka siivota.

Ja samalla luoden musiikkia, kuten kaksi illan Doors-lainaa. Ja on aina mukava tämä koulujejn päättymisen kunniaksi soiva School´s out, jossa pätkä Another brick on the wall -veisua. Alice on kunnon boogiemies, boogeymän, mörkö, mörkömies, showmies, sirkusfriikki, mutta myös sirkustirehtööri joka jätti brenkun seiskytluvulle. Hyvä niin, nyt jaksaa heilia. Ja nauttia elämästä. Koko zetti pursui oikeata elämäniloa, mutta myös kuumotti. Harmin paikka, ettei Marilyn Mansonia ja Johnny Deppiä nähty yhdessä samalla lavalla kun eri päivinä esiintyivät, ja tiivis tahti kummallakakin. Lainapiiseistä erityisen hienoa on Loven cover 7 and 7 is. Saa nuoriso kuulla kunnon musiikkiia, joka ei ole kertakäyttöjumputusta. Minulla on tuo sinkku Alicen versioimana. Ja Lovea tietysti albumilla.

Satu Ylavaara Photography 2018:

 © Satu Ylavaara Photography 2018


Biisilista 7.8.18 Gröna Lund

Hollywood vampires gröna lund setlist 2018 I Want My Now
Raise the Dead
I Got a Line on You
7 and 7 Is
My Dead Drunk Friends
Five to One / Break On Through (to the Other Side)
The Jack
Ace of Spades
Baba O'Riley
As Bad As I Am
The Boogieman Surprise
I'm Eighteen
Combination
People Who Died
Play Video
Sweet Emotion
Bushwackers
Heroes
Train Kept A-Rollin'

Encore:
School's OutHollywood Vampires villitti Gröna Lundissa.
Tältä bändi näytti samalla paikalla 30.05.2015:


HollywoodVampires Hollywood Vampires © Satu Ylavaara Photography 2018Hollywood Vampires 30.05.2017 Gröna Lund biisilista:

The Last Vampire
Raise the Dead
I Got a Line on You
20th Century Boy
Pinball Wizard
My Generation
Manic Depression
Cold Turkey
Come Together
7 and 7 Is
Whole Lotta Love
Five to One / Break On Through (to the Other Side)
Rebel Rebel
Suffragette City
As Bad As I Am
Stop Messin' Around
My Dead Drunk Friends
Ace of Spades
I'm Eighteen
Sweet Emotion

Encore:
Train Kept A-Rollin'
School's Out


kommeita viisuja juutuupissa:

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti