maanantai 27. elokuuta 2018

Tilhet, pajut ja muut mukavassa Herttoniemi Block Partyssä

Herttoniemen teollisuusalueen Asentajanpuistossa oli rauhallinen ja suuri ilmainen tapahtuma 25.08.2018: katuruokaa, ja musiikkia peräti kahdeksalta lavalta. Tilhet, pajut ja muut mukavassa Herttoniemi Block Partyssä linssiluteina tai ainakin filmillä....  Suuri hatunnosto talkoohengelle, kommunismille ja tälle kaikelle. By Satu Ylävaara Photography 2018:

Siis mikä lähiöhelvetti!?


ja mikäs siinä on esiintyä päälavalla kun taustalla on tällainen kallio ja kelohongat... Häsä eli risuaita häshtäg lähiöhelvetti oli ja on ironinen vastaväite kun ulkoa tullut toimittaja vierailee hesalaisissa lähiöissä ja väittää niitä helveteiks... Mitä kaikee myös ihanaa lähiöistä eli huudeilta löytyy, ihmisiä jotka asuvat ja toimivat yhteisöissä...
Tällä Block partylla oli yhtenä suurena jippona turvallisuus, täällä on turvallista asua - ja asioida. Verrattuna Kallio Block Partyihin joissa olen ollut silloin tällöin, niin tässä oli myös lasten turvallisuus huomioitu. 
Parasta oli tietenkin ilmainen musiikki ja se, ettei kukaan äijä aja päälle kun ylität suojatien,ja olet jalkakäytävällä. Onneksi kadut oli katkaistu saastuttavilta autoilta, ja oli oikein mukava kävellä. 

HBP fb sivulta: "Järjestämme tämänkin vuoden Herttoniemi Block Partyn voittoa tavoittelematta täysin vapaaehtoisvoimin. Ison, useamman tuhannen festivaalivieraan tarpeet huomioonottavan, kaupunginosajuhlan järjestäminen vaatii kuitenkin melkoisen määrän logistiikkaa, sähköä ja muita fasiliteetteja, joista koostuvia kuluja emme voi välttää.

Tämän vuoksi HBP ja sen virallinen tuottaja Kulttuuriyhdistys 008 tarjoaa erilaisia yhteistyön muotoja, joista molemmat osapuolet hyötyvät. Olemme saaneet mukaan hienon määrän paikallisia yrittäjiä ja toimijoita tukemaan HBP:tä, mutta edelleenkin olemme budjettimme suhteen hyvin tiukilla.

Uskomme kuitenkin pärjäävämme ja voivamme jatkossakin toteuttaa upeaa tapahtumaamme, koska myös sinulla on mahdollsuus auttaa meitä!"


© Satu Ylävaara Photography 2018keikkatunnelmia:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti