keskiviikko 15. heinäkuuta 2020

Blixa Bargeld piti hyppysissään meitä, koko maailmaa...

Blixa Bargeld piti hyppysissään meitä, koko maailmaa... Teho Teardo & Blixa Bargeld: Nerissimo Tour 2016. Blixa Bargeld on kyllä sellainen seremoniamestari, sirkustirehtööri & eksoottinen silmänkääntäjä. Viettelijä monella kielellä. Italia kuulosti hyvin eroottiselta. Ja itseironia mukana. Äänenkäyttö, ääni, äänimaailma kuin lasten leikkikenttä. Temmellys. Myös saksaksi hienosti väritetty esiintyminen. Caligari ja Cesare samassa tummassa paketissa.. 

Mutta että kengät jalassa! Ennenkuulumatonta! Kolmella edellisellä kerralla kyllä paljain jaloin... Tehoon pitää perehtyä Roomassa vaikka. Mutta hieno tilaisuus. Sopivasti pelkoa ja taidetta. © Satu Ylavaara Photography 2016:









© Satu Ylavaara Photography 2016


Tästä tulikin aika Jacques Brel - pardon my french - tyyppinen otos, jossa tärkeintä on valokeilassa oleva ihminen, laulaja, meedio, välittäjä, jolla on sanoma, tai särkynyt sielu. 

Eri toten englanninkielisiä sanoituksia seurasin, luonnollisesti myös saksaksi. Illan lopetti encoren toka joka oli ironinen eli naurettava italiaano munaton vesitetty version Crimson and glover -hitistä... Mutta miltä kuulostaisi koko konsertti heimokielellä?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.