keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Gunnarit Tallinnan Laululavalla 16.7.2018.

Guns N' Roses: Not In This Lifetime Tour. Tallinna Lauluväljak, Tallinn, Estonia. Eniten kylmiä väreitä tuli Live and let die, joka oli oikeasti vaarallinen, sitten tietenkin Nighttrain ja You could be mine. Spessuna oli I useed to love her, jorta ei vuosi sitten Suomessa kuultu.  Gunnarit Tallinnan Laululavalla 16.7.2018. mustavalkoisina blogissani ne mustavalkoiset kuvat

By Satu Ylavaara Photography 2018:
© Satu Ylavaara Photography 2018


Vuos sitte:
Duff McKagan kunnioitti keikalla Smackia vuosi sitten, Kantolan tapahtumapuistossa 1.7.17. Sitä edellisen kerran näin Duffin Helsingissä Loaded bändinsä kanssa vuonna 2009. Muistan yhä kuinka irstaasti hän käveli Get in the ring -kiertuleella 1991 portaat alas. Yhtä ihana könsikäs vieläkin. Aikanaan aiheutti kohinaa kun Gunnarit tulivat katsomaan Tavastialle bändiä Black Crowes - ah, ikimuistoinen ilta.
    Miltä Gunnarit näytti 2017? Vaarallisuutta ja viriiliyttä, mutta myös säätönappulaa, miten houkutella kuulijaa.... Nostalgiaa, ja aitoa vimmaa, mahtipontisuutta, ja suurta nautintoa, jota voi jakaa... Jatkaa ketjua, räkäisen rokkenrollin, punkin ehdottomuuden, heavyn tilililun... Uutuutena oli laina Black hole sun, joka varmasti pisti miettimään taiteilijan valintoja - ja taakkaa.
 

© Satu Ylavaara Photography 2018ja piisilista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti